Geplaatst op

De deuren zijn open!!!

Eindelijk is het zover.  Meer dan 1000 producten staan er inmiddels in de winkel en de webwinkel heeft al even proefgedraaid. We zijn er dus klaar voor en heten je van harte welkom!

Van Harte Welkom

We vinden het zo spannend en zijn ontzettend benieuwd wat je van de webwinkel vind en of de producten je interesse opwekken. Schroom niet om contact op te nemen als je een vraag hebt, of als je een product van dichtbij wilt bekijken. Old & Smiley mag dan een webwinkel zijn, maar mensen achter de winkel zijn levend en wel.

Vind je niet wat je zoekt? Een gratis zoek-verzoek is zo geplaatst. Graag zoek ik met je mee. Kijk op de zoek-verzoek pagina om te zien hoe het werkt. Of ben je meer een vinder en heb je een goed tip voor me? Als je tip ervoor zorgt dat ik leuke dingen kan inkopen, krijg jij een kadobon als dank. Je tip ontvang ik graag via de pagina vindplek melden. Hier lees je ook alles over de voorwaarden.

Ondanks alle zorgvuldige voorbereiding om tot de webwinkel Old & Smiley te komen, kan niet uitgesloten worden dat er misschien toch iets mis gaat.  Het kan natuurlijk ook zijn dat je tips hebt of feedback. Dat stellen we enorm op prijs.  Help ons de webwinkel te verbeteren door feedback te geven.