Geplaatst op

Nog 4 weken

Vanaf 1 september a.s., over 4 weken, is het mogelijk om via Old & Smiley allerlei vintage, retro, antieke, brocante, curiosa, kringloop en hergebruik spullen te kopen.

Al deze mooie producten zijn het resultaat van jaren en jaren neuzen en speuren. Niet alleen in Nederland, Duitsland en België, maar ook Frankrijk, Italië en Spanje zijn markten, winkels en sites uitgekamd.

Omdat de spullen die gekocht worden zo mooi zijn, worden vele bij ons in huis uitgestald. We leven in een smeltkroes van stijlen en perioden. Menig stylist zal zich achter de oren krabben bij het zien van ons hutje-mutje.

En dan nog te zwijgen over de spullen die nooit de eer hebben gekregen om een plek in huis te krijgen. Deze zijn direct in dozen gelegd met het idee om ze te gebruiken als ruilgoed, of om ooit eens te verkopen.

Het moment van “ooit eens verkopen” komt nu dichterbij. Over precies 4 weken gaat de webwinkel Old & Smiley open. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat en of geïnteresseerden hun weg naar de webwinkel weten te vinden.

Voor het zover is, wordt er nog heel hard gewerkt. Er staat nog maar een fractie in de winkel van wat er te koop is. Er moet nog gefotografeerd, geïnspecteerd en geprijsd worden. En niet onbelangrijk….. moet nog even de inschrijving bij de Kamer van Koophandel nog even geregeld worden.

In ieder geval hopen we jou zo snel mogelijk in onze winkel te treffen. Je kunt nu al een account aanmaken. En zie je al iets leuks in de winkel? Dan kan je deze simpel toevoegen aan je verlanglijst.

Graag tot binnenkort,

Groetjes van the old folks