Over mij

Al jaren ben ik fervent verzamelaar van rookwaren en dan vooral van aanstekers. Kijk maar eens op SuperLighter wat ik  zoal bij elkaar gescharreld heb.

Tijdens mijn scharreltochten naar aanstekers kwam ik vaak ook leuk ander spul tegen. Het gebeurde regelmatig dat ik dit niet kon laten liggen. Soms wordt een aankoop thuis met groot enthousiasme ontvangen en dan krijgt het een plek in de woning. Maar vaak ook hebben we er de ruimte niet voor en moet het weer weg.  Dan probeerde ik het maar weer te verkopen op marktplaats.nl of zo heel af en toe wordt een kraam op een vlooienmarkt gehuurd.

Ondertussen groeide het aantal dozen met leuke spullen. M'n vrouw bracht met op het idee van een webshop. Ik werd enthousiast van de gedachte dat ik dan ook weer overzicht zou hebben over alle spullen in de dozen. M'n vrouw zei "ook al verkoop je niks in de webshop, dan heeft het toch het voordeel dat je van alles een foto hebt en precies weet waar je het kunt vinden".

Zonder hoge verwachtingen te hebben van de verkoop ben ik op 1 september 2020 met de webshop begonnen. Al snel wisten klanten de webshop te vinden. Geen drommen aan mensen hoor, maar toch loopt het dusdanig door dat ik ook de tijd heb om op mailtjes en Whatsapps te reageren.  En ook heb ik gelukkig tijd (als er geen lockdown is) om kringloop, 2e hands winkels, markten enz. af te lopen. De oorspronkelijke voorraad is inmiddels fors geslonken en koop ik nu vooral in voor de webshop.

Old & Smiley is dus geen hightech webshop. Ik vergelijk Old & Smiley met de winkel van "malle pietje" dat ondanks het geweld van grote luxe winkels overeind blijft vanwege de persoonlijke noot.

Wens je veel shopplezier.