Kopen, Betalen, Bezorgen en Retourneren

Kopen

We willen graag dat je volledig tevreden bent met wat je koopt. En dat begin natuurlijk bij de juiste verwachting. Realiseer je daarom dat Old & Smiley oude, gebruikte en/of tweede hands producten verkoopt. Je kunt dus nooit nieuwstaat verwachten. Bij gebruiksartikel bv. kan je altijd verwachten dat je gebruikssporen zult vinden.

We doen ons best om het product zo goed mogelijk fotograferen en te beschrijven. Voor we je aankoop verzenden, controleren we het product nogmaals. Als we iets ontdekken dat niet zichtbaar en/of beschreven is op de website, dan zullen we je hierover infomeren. Je kunt er dan nog voor kiezen om de koop ongedaan te maken. Reeds betaalde bedragen worden dan zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 7 dagen terugbetaald.

Woon je niet in Nederland?

Ook dan ben je welkom bij Old & Smiley.  Als je niet in Denemarken, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk, Zweden of Zwitserland woont,  overleg dan van tevoren via het contactformulier over de verzendmogelijkheden (als je niet komt afhalen).

Betalen

Volledig bedrag afrekenen

Wij houden van gemak voor jou en onszelf. Daarom kan je direct bij je bestelling via onze betaalmogelijkheden het volledige bedrag afrekenen. Wel zo gemakkelijk dat je niet hoeft te onthouden dat je nog een openstaande rekening hebt. En wij hoeven je niet te herinneren.

Aanbetalen van 50%

Wil je liever niet het volledige  bedrag overmaken, dan kan je kiezen voor overschrijving op bankrekeningnummer. Je ontvangt dan het bankrekeningnummer en maakt minimaal 50% van het aankoopbedrag + de kosten voor het verzenden over.

Binnen 14 dagen betaal je de rest van het bedrag.

Contant betalen

Als je je aankoop liever afhaalt, dan kan je ook kiezen voor contante betaling. Je dient dan wel het volledige bedrag te betalen. Pinbetaling is niet mogelijk en er is geen wisselgeld aanwezig, dus zorg dan dat je gepast geld bij je hebt.

Bezorgen

Per post

Uiterlijk binnen 3 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt je aankoop verzonden. Dit doen wij altijd via PostNL met een track & trace code. Heb je andere wensen dan kan je contact opnemen om te overleggen of je wensen tot de mogelijkheden behoort.

Bestellingen worden zoveel als mogelijk in hergebruikte verpakking verzonden.

Afhalen

Ben of kom je in de buurt van Almelo of wil je liever het product goed bekijken voor je het koopt, dan is afhalen een optie. Binnen 3 werkdagen na je bestelling nemen we contact met je op om een dag en tijd af te spreken.

Retourneren

Zoals al gezegd houden we van gemak voor jou en onszelf. Old & Smiley doet er daarom alles aan om te zorgen dat jij tevreden bent met je product en je deze wilt behouden. Retourneren kost namelijk altijd extra moeite en ook extra tijd en geld voor zowel jou als voor ons.

Daarom doen wij ons best om je zo goed mogelijk te informeren over een product

  • We proberen het product zo goed mogelijk te fotograferen
  • In de beschrijving van het product zijn we eerlijk over beschadigingen en/of gebreken
  • Je mag altijd aanvullende informatie vragen en in voorkomende gevallen is een demonstratie via beeldbellen ook mogelijk.
  • Je bent altijd welkom om een product bij ons aan huis te bekijken en te beoordelen.

Ben je desondanks niet tevreden met je aankoop, dan doen wij niet moeilijk

  • Binnen 14 dagen na ontvangst laat je weten dat je wilt retourneren via het formulier op de retourneren pagina.
  • Na melding krijg je een ontvangstbevestiging
  • Zo snel mogelijk stuur of breng je het product terug, doch uiterlijk binnen 7 dagen vanaf de datum van de ontvangstbevestiging.
  • Doe het product met alle toebehoren, in deugdelijke verpakking waardoor de kans op schade tijdens het vervoer uitgesloten of tot een minimum beperkt is.
  • De kosten voor het terugzenden zijn voor jou evenals het risico van beschadiging en/of vermissing tot het moment van bezorging aan Old & Smiley.

Zodra het product in goed staat ontvangen is zal zo snel mogelijk, doch uiterlijk 14 dagen na ontvangst de kosten van het product en de verzendkosten (niet van de terugzending en alleen voor inwoners van Nederland) terugbetaald worden.

Zie verder o.a. de artikelen 6, 7, 8, 9 en 10 van de algemene voorwaarden.