Wat vinden klanten van Old & Smiley

Extreem goed verpakt

Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Ik was bevreesd of de door mij gekochte vaas wel goed zou overkomen. Maar het was zo goed ingepakt dat je wel kon voetballen met de doos en dan nog geen schade aan de vaas zou hebben

Vase

Lekker rondneuzen

Rated 5,0 out of 5
1 september 2021

Op een regenachtige dag vanuit huis heerlijk rond gesnuffeld, wat een groot en bijzonder assortiment, en erg fijne prijzen. Na het bestellen was het vlot in huis. Ik kom zeker nog eens terug!

Marijke

Meer dan goed

Rated 5,0 out of 5
17 juni 2021

Mooie website met supermooie spullen en snelle levering. Ik ga nog vaker komen.

Suze

Bij de favorieten

Rated 5,0 out of 5
22 maart 2021

Wat een supermooie site. Vorige week een paar dingen besteld. Hebben jullie supersnel geleverd in België waar ik woon. Ik kom zeker nog terug bij jullie om meer topartikelen te kopen.

Sam

betalen zonder internet

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2021

ik wil niet betalen op internet. ik doe de betalingsoverschrijving op de post. en dat mag bij deze webshop. ze wachten geduldig op de betaling.

Mw. Winschoten

Textielbibliotheek

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2021

Het lijkt wel een textielbibliotheek dat jullie hebben. Zoveel specialistische boeken over quilten en weven heb ik alleen gezien in de textielbibliotheek in Horst. Hebben jullie ook boeken over Hardanger borduurwerk?

Handwerkvrouwtje

Antwoord van Old & Smiley

Beste Handwerkvrouwtje, ik heb je zojuist een mail gestuurd met een reactie op je vraag. Fijn dat je zo goed kon slagen in de Webshop.

Aanwinst voor men verzameling

Rated 5,0 out of 5
4 maart 2021

In elke kringloop en markt kijk ik of ik het kan vinden en dan vind ik het in deze webshop. Mooie aanwinst voor men verzameling. Snel geleverd en goed verpakt. Goed zoeken ook in deze webshop.

J.G.F. Huizinga

Verrassing

Rated 5,0 out of 5
17 februari 2021

maak me pakket open zit er zomaar geld in briefje er in teveel betaaltvoor verzenden dat noem iknetjes

Jahhhhhh!

Antwoord van Old & Smiley

Inderdaad. Soms gaat er iets mis bij het invoeren van de producten, zoals b.v. de verzendkosten. In dit geval was er teveel berekend aan de klant en dan wordt het bedrag teruggestort of in contanten toegevoegd aan de bestelling.

Eindeloos neuzen

Rated 5,0 out of 5
16 februari 2021

Vanmorgen bij m’n ontbijt begonnen met neuzen op uw website. Nu 2 uur later ben ik nog niet uitgekeken. Wat een enorme diversiteit van spullen. Echt genieten.

Josefien

Persoonlijk

Rated 5,0 out of 5
7 februari 2021

Je verwacht het niet met een webshop, maar toch is hier persoonlijk contact. Gisteravond en dat op een zaterdagavond vragen gesteld via de whatsapp. Snelle reacties en alsof ik met een geode bekende aan het whatsappen was, heel gezellig.

Rubin

Heel goed verpakt

Rated 5,0 out of 5
19 januari 2021

Bij het product stond dat het gehaald moest worden. Maar ik woon op zo’n 200km van Almelo en heb geen auto. Na goed overleg over de verpakking en verzekerd verzenden, kon ik het pakket 2 dagen later in ontvangst nemen. Met veel creativiteit heeft de verzender van meerdere dozen een hele grote gemaakt, waardoor ik mijn aankoop in goede staat heb ontvangen. Dank je wel!

Anoniem

ship to Czech Republic

Rated 5,0 out of 5
1 november 2020

When I found a nice thing that I wanted to buy, I didn’t realize it was a Dutch website. Assuming that there would be no shipping to the Czech Republic anyway, I carefully asked. And it was no problem. Everything arrived fine and the product was exactly as I expected it to be.

resident of the czech republic

Snelle terugbetaling

Rated 5,0 out of 5
15 oktober 2020

Helaas kreeg ik een mailtje dat de lamp die ik gekocht had tijdens de opslag kapot was gegaan. Tja dat kan gebeuren, domme pech. Dezelfde dag stond het aankoop bedrag alweer op m’n rekening.

v. Zomeren